Την Τετάρτη, 29 Μαΐου οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός- Ζαχαροπλαστικής» επισκέφθηκαν με τον εκπαιδευτή τους Παναγιώτη Ζήση το εργαστήριο ανάλυσης τροφίμων και υδάτων Q & QAnalysis. Εκεί, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργαστηρίου, ενημερώθηκαν από την επιστημονικά υπεύθυνη κ. Παπαρίζου Ευσταθία Βιολόγο, MSc για τις χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων που γίνονται στο εργαστήριο. Στη συνέχεια, οι καταρτιζόμενοι οδηγήθηκαν στον εκπαιδευτικό χώρο του εργαστηρίου, όπου τους έγινε ενημέρωση από την κ. Παπαρίζου σχετικά με το HACCP- ISO22000 και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου που θα πρέπει να προσεχτούν σε ένα αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο. Η Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ Βόλου ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του εργαστηρίου Q & QAnalysisκαι την κ. Παπαρίζου για τη φιλοξενία

 

Για φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη βλέπε εδώ