Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ελάτε μαζί μας να χτίσετε το μέλλον σας, με όραμα, πρόγραμμα και δράση

Δημόσια ΣΑΕΚ Βόλου

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

ΩΡΑΡΙΟ ΙΕΚ

Δωρεάν Κατάρτιση

Είσοδος

Η εγγραφή αφορά αποκλειστικά καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ Βόλου.

Την Παρασκευή 10/05/2019, το τμήμα Β` εξαμήνου της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιίας/Ζαχαροπλαστικής», πραγματοποίησε ενημερωτική εκπαιδευτική επίσκεψη του τρέχοντος εξαμήνου σπουδών, στα πλαίσια του μαθήματος «ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ».

Οι εκπαιδευόμενοι με τη συνοδεία του εκπαιδευτή τους κου Χρήστου Κοντοβά, επισκέφθηκαν το Γυναικείο Αγροτοτουριστικό Συνεταιρισμό Πτελεού «ΦΤΕΛΙΑ».

Σε όλους τους χώρους οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους, για την λειτουργία των τμημάτων παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης και πώλησης όσον αφορά τα αγνά χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα που με περίσσεια διάθεση, θέληση και αγάπη οι καλοσυνάτες και ευγενικές νοικοκυρές του όμορφου αυτού χωριού δημιουργούν και παράγουν, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, πως ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

Η διεύθυνση και ο εκπαιδευτής του μαθήματος του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου, ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο του συνεταιρισμού κα. Αλαμανιώτη Μαρία και τις συνεργάτιδές της για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία, καθώς και για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν και εκμυστηρεύτηκαν στους εκπαιδευόμενους.

 

Για φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη βλέπε εδώ

Copyright © 2024 ΙΕΚ Βόλου - Ομάδα ανάπτυξης: Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής Rights Reserved.