Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ελάτε μαζί μας να χτίσετε το μέλλον σας, με όραμα, πρόγραμμα και δράση

Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

ΩΡΑΡΙΟ ΙΕΚ

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Erasmus+

Είσοδος

Η εγγραφή αφορά αποκλειστικά καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ Βόλου.

Επισκέπτες

Σήμερα:35
Τελευταίος Μήνας:1209
Σύνολο:20736

Currently are 40 guests and no members online

Μετά από έρευνα των αναγκών της τοπικής αγοράς και μετά από διάλογο με τους τοπικούς φορείς το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Βόλου προτείνει για το χειμερινό εξάμηνο (2017 Β) τις παρακάτω ειδικότητες:

 

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
  2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEBDESIGNER-DEVELOPER/ VIDEOGAMES)
  4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
  5. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ
  6. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
  7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  8. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
  9. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
  10. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

 

Η οριστική έγκριση των ειδικοτήτων αυτών αναμένεται από τη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα: http://1iek-volou.mag.sch.gr ή να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου (σχολικό συγκρότημα Φυτόκου) 10.30-13.30 καθημερινά έως τις 31 Ιουλίου. Το Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου θα παραμείνει κλειστό από την 1 ως τις 15 Αυγούστου.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βόλου και με αφορμή το πέρας των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2016-2017 παρουσιάστηκαν ανά ειδικότητα οι δραστηριότητες των καταρτιζομένων.

Περισσότερα...

Ενημερώνουμε τους Εκπαιδευτές ότι οι Συμβάσεις  του Εαρινού Εξαμήνου 2017Α, έχουν επιστραφεί υπογεγραμμένες από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και βρίσκονται στη Γραμματεία του ΙΕΚ.

Η ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής», πραγματοποίησε τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2017, εκπαιδευτική επίσκεψη στο ποδολογικό κέντρο «ΑΚΡΩΝ ΙΑΣΙΣ». Οι σπουδάστριες και η εκπαιδεύτριά τους, κα Κουτσαυτίκη Χρυσή, φιλοξενήθηκαν από την υπεύθυνη του κέντρου, ποδολόγο-ποδοθεραπεύτρια-αισθητικό κα Ανδρομάχη Μαραγκού, η οποία μίλησε για τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα κέντρο ποδολογίας (περιποίηση ειδικών παθήσεων των κάτω άκρων, διαβητικό πόδι, νευρολογικά-ρευματολογικά προβλήματα του ποδιού, παθήσεις νυχιών και του δέρματος κ.α. ), αναφέρθηκε σε χαρακτηριστικά περιστατικά αλλά μίλησε και για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εξάσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαραγκού για το χρόνο που αφιέρωσε αλλά και για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι επιστροφές των ροών του προγράμματος ERASMUS+. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν νέες πρακτικές και νέες τεχνολογίες των χωρών που επισκέφθηκαν, να ενημερωθούν για τα συστήματα υγείας αυτών των χωρών, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και γνώσεις και να βελτιώσουν τη γλωσσική τους ικανότητα. Οι κινητικότητες αυτές συνέβαλαν στην εφαρμογή νέων εκπαιδευτικών διαδικασιών και τη διάχυση της γνώσης αυτής στο χώρο της κατάρτισης των Ι.Ε.Κ καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία του Βόλου. Οι σπουδαστές μας δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάρουν μέρος σε ένα διακρατικό, συνεργατικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης με πολλαπλά οφέλη.

Καιρός

Copyright © 2017 ΙΕΚ Βόλου - Ομάδα ανάπτυξης: Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής Rights Reserved.