Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ελάτε μαζί μας να χτίσετε το μέλλον σας, με όραμα, πρόγραμμα και δράση

Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Erasmus+

Είσοδος

Η εγγραφή αφορά αποκλειστικά καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ Βόλου.

Επισκέπτες

Σήμερα:10
Τελευταίος Μήνας:2071
Σύνολο:25098

Currently are 36 guests and one member online

Παρακαλούνται οι ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ να προσέρχονται από

Πέμπτη 21/09/2017 μέχρι και την Τρίτη 26/9/2016,

στο ΔΙΕΚ ΒΟΛΟΥ για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Τo ωράριο υποβολής των αιτήσεων είναι 14:00-18:00.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους.

Οι υποψήφιοι που το όνομά τους εμφανίζεται στις καταστάσεις των ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη εγγραφεί στα ΔΙΕΚ με τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη εγγραφεί στα ΔΙΕΚ με τα προηγούμενα αποτελέσματα, αλλά το όνομά τους εμφανίζεται στις καταστάσεις ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, οφείλουν να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ και να προβούν εκ νέου σε αποδοχή εγγραφής, καθώς δεν θα λειτουργήσει το τμήμα της ειδικότητας στην οποία είχαν αρχικά εγγραφεί.

Ο τελικός αριθμός των τμημάτων που θα λειτουργήσουν στα ΔΙΕΚ θα καθοριστεί με Απόφαση της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε τις καταστάσεις:

1. ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

2. ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

4. ΑΙΤΗΣΗ

Παρακαλούνται οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Βόλου που έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση τους στο Β' εξάμηνο και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής στο Γ' εξάμηνο, να προσέρχονται στην γραμματεία του ΙΕΚ, από την  Τρίτη 19/09/2017 έως και την Δευτέρα 25/09/2017 και ώρες 14:00 έως 18:00, ώστε να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής τους στο Γ' εξάμηνο.

Για αποφυγή καθυστέρησης οι καταρτιζόμενοι μπορούν να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την αίτηση εδώ.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βόλου και με αφορμή το πέρας των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2016-2017 παρουσιάστηκαν ανά ειδικότητα οι δραστηριότητες των καταρτιζομένων.

Περισσότερα...

Η ειδικότητα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας, Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής», πραγματοποίησε τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2017, εκπαιδευτική επίσκεψη στο ποδολογικό κέντρο «ΑΚΡΩΝ ΙΑΣΙΣ». Οι σπουδάστριες και η εκπαιδεύτριά τους, κα Κουτσαυτίκη Χρυσή, φιλοξενήθηκαν από την υπεύθυνη του κέντρου, ποδολόγο-ποδοθεραπεύτρια-αισθητικό κα Ανδρομάχη Μαραγκού, η οποία μίλησε για τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ένα κέντρο ποδολογίας (περιποίηση ειδικών παθήσεων των κάτω άκρων, διαβητικό πόδι, νευρολογικά-ρευματολογικά προβλήματα του ποδιού, παθήσεις νυχιών και του δέρματος κ.α. ), αναφέρθηκε σε χαρακτηριστικά περιστατικά αλλά μίλησε και για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εξάσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαραγκού για το χρόνο που αφιέρωσε αλλά και για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι επιστροφές των ροών του προγράμματος ERASMUS+. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δουν νέες πρακτικές και νέες τεχνολογίες των χωρών που επισκέφθηκαν, να ενημερωθούν για τα συστήματα υγείας αυτών των χωρών, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και γνώσεις και να βελτιώσουν τη γλωσσική τους ικανότητα. Οι κινητικότητες αυτές συνέβαλαν στην εφαρμογή νέων εκπαιδευτικών διαδικασιών και τη διάχυση της γνώσης αυτής στο χώρο της κατάρτισης των Ι.Ε.Κ καθώς και στην ευρύτερη κοινωνία του Βόλου. Οι σπουδαστές μας δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάρουν μέρος σε ένα διακρατικό, συνεργατικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης με πολλαπλά οφέλη.

Καιρός

Copyright © 2017 ΙΕΚ Βόλου - Ομάδα ανάπτυξης: Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής Rights Reserved.