Back To Top
Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα δεχθεί για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 αιτήσεις για κατατάξεις αποφοίτων των Ι.Ε.Κ. από τις παρακάτω ειδικότητες που είναι συναφείς με τα κύρια γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος (Διοίκηση, Οικονομία, Πληροφορική, Μάρκετινγκ).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.
Την Τετάρτη 25/6/2022 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Χώρο Μνήμης «Δράκεια 18-12-1943» καθώς επίσης και στο Λαογραφικό μουσείο της Δράκειας με την ειδικότητα Φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και των δυο εξαμήνων (Β’ & Δ’) με συνοδούς εκπαιδευτές τους Εμφιετζίδη Γιάννη, Κεραμίδα Γιολάντα και Λεμονή Γαρυφαλλιά. Στο μαρτυρικό χωριό του Πηλίου οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Χώρο μνήμης που δημιουργήθηκε ακριβώς στον τόπο του μαρτυρίου (κάτω πλατεία Δράκειας) ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στο χωριό και τους κατοίκους του. Περιλαμβάνει δύο ενότητες: το «πορτρέτο της Δράκειας» και το «χρονικό της εκτέλεσης». Το σύνολο των τεκμηρίων παρουσιάζεται σε ψηφιακή και διαδραστική μορφή. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως και αν δίνονται οι πληροφορίες των ιστορικών γεγονότων στην Αγγλική Γλώσσα και να κάνουν οι ίδιοι σύντομη παρουσίαση του «Χώρου Μνήμης».
Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε η Ειδικότητα των Τεχνικών Αρτοποιών Ζαχαροπλαστών με την Εκπαιδεύτριά τους Έφη Σκούρα στον Παραδοσιακό φούρνο Βελέντζα στην Άλλη Μεριά. Εκεί ο Θεόφιλος έχει δώσει το στίγμα του με τοιχογραφίες...
Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε η Ειδικότητα των Τεχνικών Αρτοποιών Ζαχαροπλαστών με την Εκπαιδεύτριά τους Έφη Σκούρα στις "Αρχοντικές Γεύσεις".
Την Πέμπτη 19 Μαίου 2022, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική επίσκεψη των τουριστικών ειδικοτήτων του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου:
1)Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
2) Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (V.I.C.T. TRAVEL)
Στα πλαίσια μαθημάτων των ειδικοτήτων τους, οι σπουδαστές με τη συνοδεία των εκπαιδευτριών του κυρίας Ιωάννας Πολύζου και κυρίας Άννας Σαράφη, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο "ΑΙΓΛΗ-ΠΑΛΛΑΣ" και τη ζυθοποιία "Local Streets" της οικογένειας Μαλαμούλη, στο Βόλο.
Οι υπεύθυνοι τους υποδέχθηκαν εγκάρδια και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Στο ξενοδοχείο “ΑΙΓΛΗ-ΠΑΛΛΑΣ”, οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Υποδοχής και της Οροφοκομίας.
Στη ζυθοποιία "Local Streets", ο κύριος Κώστας Μαλαμούλης, ενημέρωσε τους σπουδαστές για τη διαδικασία παρασκευής και τα είδη της μπύρας της οικογενειακής επιχείρησης.
Οι σπουδαστές του τμήματος Δημοσιογραφίας, Συντακτών, Ρεπόρτερ, στο πλαίσιο του μαθήματός τους, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε δύο από τα εργαστήρια πληροφορικής του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου.
Με τις επισκευές να βρίσκονται σε εξέλιξη, μίλησαν με τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Νίκο Σολδάτο για την αναμόρφωση του χώρου και τις αλλαγές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα προγράμματά τους προκειμένου, με νέα καλωδίωση, δίκτυο, μηχανήματα, να αναβαθμιστούν και να γίνουν περισσότερο λειτουργικοί για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων.
Ο κ. Σολδάτος ως υπεύθυνος καθηγητής πληροφορικής του τμήματος Τεχνικών Η/Υ ανέλαβε την πρωτοβουλία στο πλαίσιο του μαθήματος «Πρακτική Άσκηση» που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών του 4ου εξαμήνου.
Σημαντική υπήρξε η βοήθεια των σπουδαστών οι οποίοι ασχολήθηκαν, εκτός των άλλων, με τον καθαρισμό των χώρων και με το βάψιμο των αιθουσών. Με τη συνδρομή της διεύθυνσης του Δημόσιου ΙΕΚ, που στάθηκε δίπλα στην αξιόλογη προσπάθεια στηρίζοντάς την, υπήρξε η προμήθεια των υλικών, ενώ μηχανήματα που στήθηκαν, χορηγήθηκαν μέσω δωρεών ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της εκπαίδευσης.
Η κάθε αίθουσα περιέχει 14 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ αναβαθμίστηκαν και 10 παλιότεροι. Στο άμεσο μέλλον θα τοποθετηθεί στην αίθουσα βιντεοπροβολέας. Στα μελλοντικά σχέδια βρίσκεται και η διαμόρφωση ενός χώρου σε μία από τις αίθουσες ώστε να φιλοξενεί και ένα «μουσείο υπολογιστών», καθώς υπάρχουν μηχανήματα ηλικίας 30 και πλέον ετών, τα οποία παραμένουν λειτουργικά.
Οι αναβαθμισμένες αίθουσες Η/Υ είναι προς όφελος όλης της σχολής, καθώς η χρήση τους θα μπορεί να γίνεται και από σπουδαστές άλλων ειδικοτήτων του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου.
Στο μεταξύ, φάνηκε πως και ο εθελοντισμός λειτουργεί. Χρειάζεται ωστόσο και η οικονομική συνδρομή του κράτους για να στηριχτεί επιπλέον το υψηλό επίπεδο σπουδών στο Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου.
Τα γραφεία και το πιεστήριο της εφημερίδας «Θεσσαλία» είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου της ειδικότητας δημοσιογραφίας, συντακτών, ρεπόρτερ.
Στη διάρκεια των επισκέψεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα στάδια έκδοσης της εφημερίδας και να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν όλα τα είδη του ρεπορτάζ. Επίσης, ενημερώθηκαν για την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και το στήσιμο της ιστοσελίδας.
Η εκπαιδευτική δράση ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο τυπογραφείο της εφημερίδας που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Βόλου. Εκεί από τους τυπογράφους οι εκπαιδευόμενοι γνώρισαν όλα τα υπόλοιπα στάδια που ακολουθεί η έκδοση, αφού «κλείσει» το φύλλο της εφημερίδας και αποσταλεί ηλεκτρονικά στον server του πιεστηρίου μέχρι και το τελικό στάδιο της διανομής.
Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του εκπαιδευτή του τμήματος δημοσιογραφίας του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου και αρχισυντάκτη της «Θ» Δημήτρη Ράλλη, ο οποίος μεταφέρει τις γνώσεις του στους σπουδαστές δημοσιογραφίας.
Την Πέμπτη 5 Μαίου 2022, το τμήμα Β’ εξαμήνου σπουδών, της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», πραγματοποίησε την δεύτερη εκπαιδευτική επίσκεψη του τρέχοντος εξαμήνου σπουδών.
Οι σπουδαστές με τη συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους κυρίας Ιωάννας Πολύζου, επισκέφθηκαν το coffeebar “Filippou” και το οινοποιείο “GlobosWinery” στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Μπαρ».
Στο coffeebar “Filippou”, οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα «μυστικά» του καφέ, τους τρόπους παρασκευής, καθώς και τη δημιουργία γνωστών cocktails, από τον ιδιοκτήτη κύριο Λευτέρη Φιλίππου.
Στο οινοποιείο “GlobosWinery” ο ιδιοκτήτης κύριος Δημήτρης Ζωϊτόπουλος μας εξήγησε τη λειτουργία του εξηγώντας μας την διαδικασία παραγωγής και φύλαξης των κρασιών.
Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2022, το τμήμα Β’ εξαμήνου σπουδών, της ειδικότητας «Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία (V.I.C.T. Travel)», πραγματοποίησε την πρώτη του εκπαιδευτική επίσκεψη.
Οι σπουδαστές με τη συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους κυρίας Ιωάννας Πολύζου, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο “Domotel Xenia Volos 5*” και το τουριστικό γραφείο “Les Hirondelles-Volos” στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα».
Στο ξενοδοχείο “Domotel Xenia Volos”, οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα τμήματα Reception, δωματίων, εστιατορίου, coffee corner, συνεδριακό χώρο και χώρο ευεξίας (spa) και να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους από τους υπεύθυνους των τμημάτων.
Στο τουριστικό γραφείο “Les Hirondelles”, μας υποδέχθηκε ο κος Δημήτρης Λεβέντης ο οποίος μας ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της επιχείρησης καθώς και για τη διαδικασία κρατήσεων μέσω του προηγμένου λογισμικού του γραφείου.
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2023, το τμήμα Β’ εξαμήνου σπουδών, της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», πραγματοποίησε την πρώτη εκπαιδευτική επίσκεψη του τρέχοντος εξαμήνου σπουδών.
Οι σπουδαστές με τη συνοδεία της εκπαιδεύτριάς τους κυρίας Ιωάννας Πολύζου, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο “Domotel Xenia Volos 5*” και το “Yachting Club-Domotel Xenia Volos” στα πλαίσια των μαθημάτων τους «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» και «Μπαρ».
Οι υπεύθυνοι τους υποδέχθηκαν εγκάρδια και τους ενημέρωσαν για τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.
Στο ξενοδοχείο “Domotel Xenia Volos”, οι εκπαιδευόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα τμήματα Reception, δωμάτια, coffee corner, συνεδριακό χώρο και χώρο ευεξίας (spa).
Στο Yachting Club, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της επιχείρησης και παρακολούθησαν την παρασκευή ροφημάτων και κοκτέιλ από εξειδικευμένους barista και bar tender.
Στις 22/12/2021 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος “Τεχνικός μαγειρικής τέχνης - Αρχιμαγειρας (CHEF)” του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βόλου, συνοδεία του εκπαιδευτή τους κ. Ν. Καλογριά, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εμπορικής εταιρίας τροφίμων “KARAKATSANIS FOOD SERVICE”, η οποία εδρευει στην A' βιομηχανική περιοχή Βόλου.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μία εμπορική επιχείρηση μεγάλου μεγέθους, τον τρόπο διαχείρισης μιας επισιτιστικής αποθήκης, τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας H.A.C.C.P. και ISO 22000, την ορθή τήρηση των κανόνων υγιεινής στο προσωπικό και στους χωρους αποθήκευσης, την λειτουργία της μεθόδου FI.FO., καθώς και άλλες παραμέτρους που θα πρέπει να λαμβάνουν υποψη τους όταν στο μέλλον θα κληθούν να οργανώσουν τις δικές τους αποθήκες ως μάγειρες.
Επίσης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πρώτες ύλες της μαγειρικής τα οποία εμπορεύεται η επιχείρηση απο διάφορα σημεία της Ελλάδας και του κόσμου, όπως τυριά και αλλαντικά αλλά και αρωματισμένα λάδια, σάλτσες, ιδιαίτερα ρύζια και ζυμαρικά.
Πριν το τέλος της επίσκεψης, στο SHOWROOM της επιχείρησης, εκπαιδεύτηκαν σε βασικές κοπές λαχανικών και σε βασικές μεθόδους μαγειρέματος και έλαβαν απο μία μαγειρική ποδιά ως χορηγία της επιχείρησης.
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ημέρα καριέρας στους τομείς Τουρισμού, Γαστρονομίας και Υγείας, με τα τμήματα Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Τεχνολογιών επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία, Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Φυσιοθεραπείας από το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές του Ινστιτούτου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Οι καταρτιζόμενοι ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Ξενοδοχειακών και Τουριστικών επιχειρήσεων με επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, για τις τάσεις και τις προοπτικές της Τουριστικής Βιομηχανίας καθώς και τις προοπτικές και τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου. Οι καταρτιζόμενοι εκτός από την ενημέρωσή τους, πήραν απαντήσεις σε ερωτήσεις και προβληματισμούς που αφορούν την επαγγελματική τους αποκατάσταση και εξέλιξη ενώ μετά την ενημέρωση οι καταρτιζόμενοι είχαν interview με τους εκπροσώπους του ομίλου για άμεση μελλοντική συνεργασία.
Λόγω εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στο κτήριο του συγκροτήματος από την κακοκαιρία, αναβάλλονται για σήμερα 11/01/2022 και αύριο 12/01/2022 όλα τα μαθήματα που γίνονται στο συγκρότημα.
Όλα τα υπόλοιπα μαθήματα που γίνονται σε χώρους εκτός του ΙΕΚ θα γίνουν κανονικά (εργαστήρια, πρακτικές, κ.λ.π.)
Επιστροφή στο Ι.Ε.Κ. την Παρασκευή 07/01/2021...
Το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου και το 4ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας (Εσπερινό) στηρίζοντας το θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, οργάνωσαν από κοινού «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στο σχολικό συγκρότημα «ΦΥΤΟΚΟΥ» την Δευτέρα 20/12/2021. Η προσέλευση σπουδαστών/ριών του Δημοσίου Ι.Ε.Κ., μαθητών/ριών του 4ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, εκπαιδευτικών αλλά και πολιτών οι οποίοι ενημερώθηκαν για την δράση και προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία της κινητής μονάδας του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, ήταν αθρόα.
Στην δράση παραβρέθηκε και η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέτα Μακρή, η οποία με την γνωστή σε όλους ευαισθησία της στα κοινωνικά θέματα, μόλις ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία προσήλθε αυτοβούλως στον χώρο αιμοδοσίας, συνομίλησε με τους εθελοντές σπουδαστές και μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό του Δημοσίου ΙΕΚ και συνεχάρη την Διοίκηση του ΙΕΚ, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του 4ου ΕΠΑΛ, αλλά και τους εθελοντές για την πρωτοβουλία.
Όπως δήλωσε ο Διευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ κ. Παπαθανασίου Γεώργιος - Αριστείδης, η ημέρα «Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στοχεύει στην ανάπτυξη – διάδοση της έννοιας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ενίσχυσης της από κοινού Τράπεζας Αίματος των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Η ημέρα αυτή έχει γίνει θεσμός για τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα αφού η άριστη συνεργασία για την συγκεκριμένη δράση είναι συνεχής και με μεγάλη επιτυχία την τελευταία πενταετία.
Η Τράπεζα έχει ενεργούς δότες σπουδαστές/τριες, μαθητές/ήτριες, εκπαιδευτικούς, αλλά και πολίτες που προσφέροντας αίμα γίνονται άμεσα μέλη της. Εκτός όμως από τα μέλη της και τα άτομα Α΄ βαθμού συγγένειας, βοηθά άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή σε περιπτώσεις που αφορούν έκτακτες – επείγουσες ανάγκες για αίμα.
Η διοίκηση του Δημοσίου ΙΕΚ αλλά και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΕΠΑ.Λ., ευχαριστεί και συγχαίρει όλους όσους/ες συνεισέφεραν στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
![]() |
![]() |
Το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ του Γ' Εξαμήνου με την εκπαιδεύτριά τους κ. ΣΚΟΥΡΑ ΕΦΗ επισκέφθηκαν τον Φούρνο ΜΗΛΙΩΝΗ και το Ζαχαροπλαστείο του κ. ΜΠΟΥΚΗ, δύο από τους πιο παραδοσιακούς επαγγελματίες στο χώρο της Αρτοποιιας και της Ζαχαροπλαστικής.
Δείτε Φωτογραφίες από την εκπαιδευτική τους επίσκεψη εδώ.
Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Βόλου ότι οι εξετάσεις προόδου για το εξάμηνο 2021Β θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22-11-2021 έως την Παρασκευή 26-11-2021. Η συμμετοχή στην εξέταση προόδου είναι υποχρεωτική για όλους τους καταρτιζόμενους.
Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Βόλου ότι τα μαθήματα κατάρτισης του Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2021Β θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου. Καλούνται οι καταρτιζόμενοι να προσέλθουν στις 14:30 υποχρεωτικά με χρήση μάσκας και προσκομίζοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή εργαστηριακό έλεγχο νόσησης (Rapid Test) με 48ωρη ισχύ όπως και την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.
Από την επόμενη εβδομάδα τα Rapid Test θα προσκομίζονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Οι νέες ειδικότητες που εγκρίθηκαν από τη Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.Ν. για το ΔΙΕΚ Βόλου για το Εξάμηνο 2021Β είναι οι παρακάτω
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι προθεσμίες και ο χρόνος των ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Σύμφωνα με το υπ. αριθμ Κ5/65965/7-6-2021 έγγραφο της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.Ν. που αφορά την εκκίνηση της πρακτικής των καταρτιζομένων των Ι.Ε.Κ. σας γνωρίζουμε, ότι δυνάμει των άρθρων 27 παρ.1 και 169 παρ. 14 του Ν.4763 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/ 21-12-2020) καθώς και του Κανονισμού Λειτουργίας των ΙΕΚ (ΦΕΚ Β’ 1807/2014 όπως ισχύει), η πρακτική άσκηση δύναται να εκκινήσει πριν την ολοκλήρωση του 4ου εξαμήνου εφόσον αυτό ορίζεται από τους οδηγούς κατάρτισης που εξακολουθούν να εφαρμόζονται.
Σε ότι αφορά στις προθεσμίες ολοκλήρωσης της πρακτικής άσκησης, ισχύουν τα ακόλουθα:
Α) Το άρθρο 27 παρ.1 του Ν.4763/2020 προβλέπει ότι «…Η περίοδος της πρακτικής…πρέπει να ολοκληρωθεί, σε κάθε περίπτωση, εντός είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από τη λήξη του τελευταίου εξαμήνου θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης…».
Β) Για όσους καταρτιζόμενους δεν είχαν πραγματοποιήσει την πρακτική τους κατά την έναρξη της ισχύος του Ν.4763/2020 (ημερομηνία δημοσίευσης ΦΕΚ 21-12-2020) , ισχύει το άρθρο 48 παρ.3 του Ν.4777/2021 σύμφωνα με το οποίο: «Οι καταρτιζόμενοι των Ι.Ε.Κ. οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική άσκηση έως την έναρξη ισχύος του ν. 4763/2020 υποχρεούνται να ολοκληρώσουν την πρακτική άσκηση έως το τέλος του 2022, σύμφωνα με τους όρους του άρθρου 27».
Σελίδα 2 από 2