Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ελάτε μαζί μας να χτίσετε το μέλλον σας, με όραμα, πρόγραμμα και δράση

Δημόσια ΣΑΕΚ Βόλου

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

ΩΡΑΡΙΟ ΙΕΚ

Δωρεάν Κατάρτιση

Είσοδος

Η εγγραφή αφορά αποκλειστικά καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ Βόλου.

Στις 30 Μαΐου 2017, οι σπουδαστές του τμήματος Βοηθός Φυσικοθεραπείας και η εκπαιδεύτριά τους κ. Κουτσαυτίκη Χρυσή, επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Αυξημένης Φροντίδος Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ».

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και φιλικό κλίμα, η υπεύθυνη ψυχολόγος του ιδρύματος κ. Χρύσα Βεργούλια, ενημέρωσε τους σπουδαστές για το σκοπό του ιδρύματος και για τους τρόπους προσέγγισης και φροντίδας των ατόμων που απευθύνονται και φιλοξενούνται στο ίδρυμα, τα οποία είναι άτομα που πάσχουν από νοητική υστέρηση με ή χωρίς ψυχικές διαταραχές, σύνδρομο Down, εγκεφαλοπάθειες, αυτισμό και άλλες σωματικές και αισθητηριακές διαταραχές. Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, κάτι που έγινε εφικτό χάρη στην χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και ήρθαν σε επαφή με τον τόσο ιδιαίτερο εξοπλισμό τους, που προσφέρει τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικοκινητικής θεραπείας. Με ενθουσιασμό έγινε η διαπίστωση ότι είναι ιδιαίτερο προνόμιο για την κοινωνία του Βόλου η δυνατότητα πρόσβασης σε μεθόδους σαν κι αυτές.

Ευχαριστούμε θερμά όλους, για την τόσο εποικοδομητική και αξέχαστη επίσκεψη… Καλή συνέχεια στις αξιόλογες δράσεις του ιδρύματος.

 

Copyright © 2024 ΙΕΚ Βόλου - Ομάδα ανάπτυξης: Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής Rights Reserved.