Back To Top
Την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 οι σπουδαστές/ριες της ειδικότητας «Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» του Δ.Ι.Ε.Κ. Βόλου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Ανάκτορο» και στο «Θέατρο Δημητριάδος» στην περιοχή «Πευκάκια Βόλου» στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» με συνοδό τον καθηγητή τους κ. Εμφιετζίδη Ιωάννη.
Γιορτή γεύσεων, λαών και πολιτισμών ήταν το 1ο ETHNIC FOOD FESTIVAL που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στον Βόλο σε συνεργασία με το τμήμα "Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής" του Δημόσιου ΙΕΚ Βόλου.
Στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Άρτου που πραγματοποιήθηκαν στην παραλία του Βόλου από την Παρασκευή 13 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου το ΔΙΕΚ Βόλου συμμετείχε ως συνδιοργανωτής με καταρτιζόμενους της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής του Γ’ Εξαμήνου, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα και στην παρασκευή αλλά και στην διάθεση των αρτοπαρασκευασμάτων, όπως κουλούρι, τσουρέκι κ.α., στο πλήθος κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Τον χώρο επίσης επισκέφτηκαν και μαθητές σχολείων οι οποίοι έμαθαν από τους ειδικούς τα «μυστικά» του ψωμιού ενώ διασκέδασαν με ζωγραφιές στα πρόσωπά τους.